kentro makedonikis glossas stin ellada

Αναγνωρίστηκε Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη στα πλαίσια της συμφωνίας των Πρεσπών για την οποία θα έβαζε βέτο αναγνώρισε το σωματείο “ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”.

Σκοπός του σωματείου είναι

α) η διατήρηση και καλλιέργεια της Μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα.

β) η υποστήριξη της εισαγωγής της Μακεδονικής Γλώσσας ως προαιρετικού μαθήματος σε δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια στην Ελλάδα, ιδίως στις Περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας της Κεντρικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Το «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας» στη Φλώρινα εγγράφηκε και εκγκρίθηκε επίσημα ως μη κυβερνητική οργάνωση από τις δικαστικές αρχές της Ελλάδας.

Η αίτηση του Συλλόγου εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Φλώρινας στις 28 Ιουλίου 2022 και η απόφαση ανακοινώθηκε στο Δελτίο Δικαστικών Εκδόσεων στις 7 Νοεμβρίου 2022.

Εδώ είναι οι καρποί της Πρεσπών, δίνουν χαρά σε όλους εμάς που μιλάμε Μακεδονικά, σε όλους τους Μακεδόνες. \n

Συγχαρητήρια στους ιδρυτές του Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα και σε όλους τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας που χαίρονται με αυτή την ωραία πράξη που είναι ιδιαίτερα σημαντική ως άλλη μια επιβεβαίωση των στενών σχέσεων μεταξύ μας στις δύο χώρες.

Ευχαριστώ τόσο τους πρώην όσο και τους νυν πρωθυπουργούς, Τσίπρα και Μητσοτάκη, για την πίστη και τη δέσμευσή τους στην οικοδόμηση ειλικρινούς φιλίας και καλής γειτονίας,έγραψε ο Ζάεφ.

Μεγαλύτερος Προδότης στην ιστορία της Ελλάδος δεν υπάρχει από τον Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ήταν αυτός που θα έβαζε βέτο μιλώντας από την θέση της αντιπολίτευσης στη συζήτηση για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή πριν από τρία έτη.

Όχι μόνο δεν έβαλε βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ αλλά και βοήθησε τους Σκοπιανούς  για να ενταχθούν στην Ε.Ε.

Άλλωστε ο ίδιος ο Ζαεφ είχε δηλώσει ότι έχει την πολιτική στήριξη της Ελλάδος και το ενωσιακο κεκτημένο στην διαδικασία της Ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε.

Εξάλλου το αναφέρει ρητά ένα  εκ των μνημονίων συνεργασίας το οποίο έχει κατατεθεί προς ψήφιση και δεν τολμά να το ακουμπήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο ιδιος ο Ζαεφ τον ειχε ευχαριστησει δημοσια κατα την επισκεψη του στην Ελλαδα “ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ .ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ”

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν  το μέγεθος της προδοσίας 

Από την θέση του Πρωθυπουργού :

Από την θέση των διαδηλωτών πρίν από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!

Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

 Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

 Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

 Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

 Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

 Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.

 Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.

Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.

 Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

ΠΗΓΗ